Juleudsalg BADETOILETSTOLE

Oprydningsudsalg hos Cobi Rehab på badetoiletstole.

Badetoiletstol med transporthjul

Den bariatriske badetoiletstol er udviklet til forflytning til og fra badeværelset, til badesituationer i brusebad og til toiletbesøg for brugere op til 325 kg med nedsat fysisk funktionsevne.

Fodstøtterne er designet til at kunne bære 100 kg hver og kan indstilles i både højde og i bredde op til et ydre mål på 110 cm. Det gør, at brugere med en del fedtvæv på indersiden af lårene også kan sidde komfortabelt i stolen.

Under ryglænet er der en frigang ned til sædet på 32 cm, til vævet i glutealregionen. Det sikrer støtte i ryggen og tillader plejepersonalet at række ind efter et sejl til korrekt placering af bruger.

Badetoiletstolen er udstyret med ekstra lange armlæn på hele 64 cm. Ved behov for ekstra bredde, kan badetoiletstolen påsættes butterfly armlæn, som giver ekstra plads i siddebredden.

Rabatten på 40% gælder for 61 cm modellen med HMI-nr. 47221.

Kontakt Cobi Rehab på 7025 2522 eller på cobi@cobi.dk for priser og bestilling.

Clean Badetoiletstol

Den bariatriske badetoiletstol med toiletåbning og spand er designet til at sikre god siddekomfort og en let ind- og udstigning af stolen.

Den bruges på badeværelset og til badesituationer i vådrumsmiljøer (fx bruserum) af brugere op til 325 kg med nedsat fysisk funktionsevne.

Clean Badetoiletstol er lavet af letvægtsrør, der sikrer maksimal stabilitet og lav vægt samtidig.

Armlænene er ekstra lange og sikrer et godt greb ved ind- og udstigning. Ryglænet kan flyttes +/- 6 cm. Sædehøjden kan løftes op til 15 cm.

Begge badetoiletstole er beregnet til indendørs brug på fx hospitaler, i plejeboliger, i eget hjem eller på institutioner. Må dog ikke bruges i bassin eller pool.

Rabatten på 40% gælder for 61 og 71 cm modellerne med HMI-nr. 52000 og 52001.

Tilbuddet gælder frem til 31. december 2023. Tilbuddet er ekskl. moms og forsendelse.

bariatrisk badetoiletstol med hjul
Badetoiletstol Clean

Se et udvalg af vores andre bariatriske hjælpemidler herunder