Udvalg, salg og levering

reklamation udvalg

Udvalg

Udvalg eller afprøvning, som vi også kalder det, er muligt på en lang række Cobi Rehab produkter. Hjælpemidler i udvalg giver dig mulighed for at lære vores produkter at kende. På den måde kan du bedre vurdere deres relevans for den eller de pågældende borgere.

Afprøvning kan aftales i op til 10 dage fra levering.

Vær opmærksom på, at hvis varen ikke returneres til aftalt tid, betragtes den som købt og vil automatisk blive faktureret.

Hvis varen returneres, skal det ske franko til Cobi Rehabs adresse senest den sidste dag i afprøvningsperioden. Produkterne skal returneres i ren og ubrugt stand i original emballage.

Såfremt der er behov for rengøring eller anden klargøring efter afprøvning, bliver dette faktureret dig som kunde. Grundet krav til hygiejne samt risiko for krydskontamination, er det ikke alle produkter, der kan sendes i udvalg.

Hjælpemidler til afprøvning kan sendes, men du kan også aftale med din lokale konsulent, at hun bringer produktet ud til dig og demonstrerer det for dig og dine kolleger. Du kan finde din lokale konsulent her.

Kontakt os på 70 25 25 22 eller cobi@cobi.dk, hvis du vil høre mere om afprøvning af et eller flere hjælpemidler.

Se vores hjælpemidler på HMI-basen.

Salg- og leveringsbetingelser

I Cobi Rehab definerer vi service som fuld kundetilfredshed.

Vi sætter en ære i at udvise empati, fleksibilitet og brugervenlig rådgivning om vores produkter. Vi leverer hjælpemidler og specialløsninger til brugere i over hele verden.

Vores hjælpemidler kan også købes af private.

Al bestilling af hjælpemidler foregår via mail cobi@cobi.dk eller telefon 7025 2522 – uanset hvor du ringer fra.

Følg linket til salgs- og handelsbetingelser.

Cobi Rehab specialiseret i positioneringsløsninger
Swing kørestol