+45 7025 2522

Nyheder

7. december 2018

Cobi Rehab byder 2 nye terapeuter velkommen til vores team

Cobi Rehab har for nylig kunne sige goddag til to nye terapeuter, Kasper Feldt og Julia Sandsten.

Vi har dermed styrket vores faglige profil yderligere, til gavn for borgere og personale i kommuner og på hospitaler.

Kasper Feldt

Mette Hornbæk Söderberg, Malene Pernille Alexandrowiz, Julia Sandsten og Lone Vestergaard

29. november 2018

Cobi Rehab lancerer ny og forbedret udgave af H20 kørestolspuden  

Nu lancerer vi en ny og forbedret H20 kørestolspude. H20 kørestolspuden kombinerer det bedste fra to verdener, nemlig vand og trykaflastende skum. Den trykaflastende kørestolspude har to vandceller, som sikrer høj trykaflastning med god trykfordeling og stabilitet. Vandteknologien hjælper temperaturreguleringseffekten og øger blodgennemstrømningen i vævet. Således opnår brugeren bedre cirkulation, bedre opheling og øget komfort.

Den forbedrede H20 pude har sadeludskæring og er mere komfortvenlig. Puden er forbedret med en temperaturregulerende skumhætte og fås nu også med komfortbetræk, ud over inkontinensbetræk.

H20 puden kan også med fordel anvendes til bariatriske brugere, max brugervægt 120-270 kg.

Derudover kan H20 puden med fordel anvendes til:

– Brugere med smerteproblematikker.

– Brugere med sårproblematikker.

– Brugere med asymmetrisk bækken.

– Brugere med behov for en stabil understøttelsesflade.

Max brugervægt 40-120 kg.

H20 kørestolspude er nem at arbejde med og har et hav af justeringsmuligheder. Den er velegnet til alle vores 5 patientkategorier:

 

19. november 2018

Cobi Rehab udvikler to nye tryksårsforebyggende madrasser

12. november 2018

Malene Alexandrowiz medforfatter til ny bog om bl.a. lejring og positionering


Fornylig udkom

AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse – ABSA
Når hjælpemidler og aktiviteter kan forebygge vævsskader

Af Helle Dreier, ergoterapeut, MSI, Saxo Publish, 2018

I denne bog har Malene Alexandrowiz bidraget med kapitel 13: Lejring og positionering i seng.

Bogen giver et nyt og anderledes indblik i centrale problemstillinger omkring forebyggelse, ud- og afvikling af tryk- og vævsskader­ baseret på viden fra de seneste godt 10 års banebrydende forskning og 25 års klinisk praksis med tilpasning af kørestole til mennesker med nedsat siddeevne og alvorlige tryk- og vævsskader.

Bogen giver et indblik i, hvordan sundhedsprofessionelle faggrupper i stedet for at begrænse den enkelte kørestolsbrugers liv med aflastningsregimer kan berige den enkeltes liv ved at skabe et bedre match imellem kroppen, hjælpemidlerne og de aktiviteter, som hjælpemiddelbrugeren ­lægger­ vægt på i sin hverdag, og ved samtidig at gøre brug af valide og målbare data i et tæt tværfagligt samarbejde mellem terapeut og sårsygeplejerske.

Bogens målgruppe er primært terapeuter med ansvar for hjælpemiddelformidling, sårsygeplejersker og ledere, men den er relevant for enhver sundhedsfaglig medarbejder og studerende med interesse for hjælpemiddelformidling og alternativer til traditionel praksis omkring forebyggelse og afvikling af vævsskader.

Bogen introducerer den ‘AktivitetsBaserede SiddestillingsAnalyse’ (ABSA), som er et redskab, der kan understøtte hjælpemiddelterapeuten i arbejdet med valg, tilpasning og implementering af hjælpemidler, der er beregnet til at sidde i, på og med. ABSA præsenteres i sammenhæng med cases fra ’det virkelige liv’.

Spørgsmål omkring hjælpemidlernes implementering og evaluering belyses, fordi der kan være et betydeligt økonomisk og fagligt potentiale for merværdiskabelse- både hvad angår udnyttelse af allerede eksisterende personaleressourcer og hvad angår udgifter til anskaffelse af sårpleje- og ’tryksårsforebyggende’ produkter.

Læs mere om bogen her

 

 

08. november 2018

Cobi Rehab deltog for første gang på Rehabilitering 2018 

Cobi Rehab deltog for første gang på den 11. nationale rehabiliteringskonference på Nyborg Strand i oktober 2018. Underoverskriften på konferencen var “En rød tråd i velfærden?”

På konferencen deltog omkring 400 fagpersoner, der alle beskæftiger sig med rehabilitering indenfor sundhed, socialområdet, arbejdsmarked og uddannelse, samt velfærdsteknologi og hverdagsliv.

Der var mange spændende emner indenfor rehabiliteringen, og også indenfor det sociale område. P.t. er der meget fokus på socialt udsatte og rehabilitering. Dette område kan vi i Cobi Rehab drage paralleller til i vores daglige praksis. Her møder vi mange af vores brugere, som har mange komplekse problemstillinger, der trækker tråde langt ud over vores primære opgave, som handler om at afprøve og finde det rigtige hjælpemiddel.

Rehabilitering 2018 bød på mange interessante oplæg, og der var en fantastisk god interesse for Cobi Rehabs udstilling samt gode faglige snakke på kryds og tværs.

08. november 2018

I oktober afholdte Cobi Academy en spændende temadag om demens 

Blandt oplægsholderne var Anne Lise Hansen, demens faglig rådgiver i Københavns Kommune, Pædagog & Cand. Mag. Pædagogik, psykologi og filosofi, som talte om forskellige dilemmaer i demensarbejdet, og hvordan man som personale kan forholde sig til disse dilemmaer i den daglige praksis.

Anni Overgaard Frederiksen, demens konsulent, huntingtons konsulent og ergoterapeut i Herning Kommune, holdt oplæg om, hvilke udfordringer vi står med som personale og samfund, når yngre rammes af demens.

Oplægget fra Mette Hornbæk Söderberg og Malene Alexandrowiz handlede om positionering af demente, og hvad vi skal være opmærksomme på, og oplægget blev konkretiseret i en praktisk workshop.

01. november 2018

Cobi Rehab udstiller på ERGO2018 den 6.-7. november 2018

Kom og mød os 6.-7. november på ERGO18 – årets største faglige begivenhed for ergoterapeuter. 2 dage med høj faglighed og nyeste ergoterapifaglige viden.

ERGO18 afholdes på Comwell Kolding, hvor Cobi Rehab udstiller på 2 stande.
Mød os på stand 23 og 24, se vores nye Cobi Demens kørestol og hør mere om vores intelligente positioneringsløsninger.

Læs mere om ERGO18 i programmet her

Cobi Rehab på Nordisk Siddesymposium 2018

Team Cobi var med da Nordisk Siddesymposium igen indbød til deltagelse i erfaringsudveksling og indtagelse af seneste internationale viden omkring emnet positionering: tilpasning af den liggende, siddende og stående stilling, til mennesker med funktionsnedsættelser.

Med deltagelse fra Danmark, Island, Norge, Sverige, Canada, USA, Italien, Tyskland og Belgien gik snakken lystigt på tværs af lande, mellem fagprofessionelle fra kommuner, regioner og private firmaer.

Indlæggene var mangfoldige og gennemgående temaer var:

 • Vigtigheden af tidlig indsats.
 • Tidlig identifikation af behov – og det, uanset alder.
 • Hvordan hjælpemidler udvikles.
 • Forskelligheden af positionerings hjælpemidler.
 • Flere positioneringshjælpemidler er ofte nødvendigt for at afdække alle hverdagens aktivitets problematikker.
 • Træning i brug af hjælpemidler.
 • Fokus på fysiologien og biomekanikken.
 • Øget opmærksomhed på implementering og opfølgning.

Oplæg ved Malene Alexandrowiz og Mette Hornbæk Söderberg på Nordisk Siddesymposium 2018

Cobi Rehab var vært ved oplægget

”24 timers positionering set i sammenhæng med aktiviteter i den liggende stilling”

med det læringsmål at få fokus på positionering i alle 24 timer af døgnet i relation til aktiviteter, liggende eller halvt siddende i sengen.

Oplægget omhandlede den tese, at vi alle mange gange gør en stor indsats for at positionere i den siddende stilling i kørestolen, men at vi ikke altid er ligeså omhyggelige med at undersøge, analysere og implementere liggende positionering.

Malene og Mettes oplæg belyste, at det er vigtigt at analysere på faktorer og årsagssammenhænge i 24 timers positionering for den enkelte.

Målgruppen i deres oplæg var borgere med komplicerede neurologiske diagnoser, som ligger i sengen tæt på 24 af døgnets timer, og anvender den liggende stilling til mange aktiviteter. Derfor pointerede begge konsulenter, at der bør implementeres 24 timers positionering, som en del af diverse aktiviteter såsom: – Spisesituationer, kommunikation, se tv, social samvær, pleje situation samt for relevante PADL aktiviteter. Til de forskellige aktiviteter vil der være behov for forskellige positioneringsløsninger.

Cobi Rehabs kliniske erfaringer sammenholdt med forskellige studier belyser, at netop denne målgruppe ofte har en reduceret søvnkvalitet på grund af manglende søvncyklus. Dette kan skyldes forskellige årsager blandt andet smerter, stress, indre uro på grund af ubehag ved manglende komfort og stabilitet i den givne stilling. 

Søvnkvaliteten har en væsentlig betydning for menneskets almene tilstand og helbred. Som sundhedsfagligt personale betonede Mette Hornbæk Söderberg og Malene Alexandrowiz, at vi bør derfor have fokus på, hvordan positionering kan optimeres liggende til natten og for at optimere søvnkvaliteten.

Dette er et samspil mellem mange faktorer og formål:

-Respiration, -forebygge fejlstillinger, -tonus regulering, – sansestimuli, -trykaflastning, -understøttelse af løst væv, -smertelindring, – øge søvnkvalitet.

For at forstå sammenhængen og sammenspillet skal man have lavet observationer, vurdering, undersøgelse eventuelt understøttet af en positioneringsanalyse, som vi kender fra siddestillingsanalysen.

Oplægget tog udgangspunkt i Cobi Rehabs kliniske praksis og blev understøttet af relevante referencer.

 

25. oktober 2018

Produktnyhed: Cobi Hybrid – en kombinationsmadras

Så lancerer vi Cobi Hybrid – en kombinationsmadras, der anvendes til behandling og forebyggelse af tryksår til brugere med risiko for tryksår stadie 1-4

Cobi Hybrid madrassen kan bruges med og uden tilslutning af pumpe, og derved kan den benyttes til et bredt udvalg af patienter, der har brug for trykaflastning.  Skummet er udskåret i hele 930 profiler, som bidrager til maksimal trykaflastning og komfort for brugeren. Alle skumelementer er pakket ind i et beskyttende hygiejne lag, der sikrer mod væske- og fugtindtrægning. Pumpen er nem at betjene med brugervenligt display og støjsvag i brug.

Læs mere her

23. oktober 2018

I oktober afholdte Cobi Rehab bariatrisk temadag på Bornholms sygehus i Rønne.

Malene Alexandrowiz underviste i dagens fokusområder: “fra patient til borger” og “bariatrisk rehabilitering set udfra et 360 graders perspektiv”.

Det var en rigtig god og lærerig dag med en spændende kobling mellem teori og praksis.

Cobi Rehab havde desuden en udstilling af vores bariatriske hjælpemidler, som også blev inddraget i workshop delen på temadagen.

8. oktober 2018

Cobi Rehab udstillede på Palliations Konferencen 2018 på Comwell i Middelfart.

Mette Hornbæk Söderberg og Lone Vestergaard havde nogle gode dage med besøg af mange interesserede fagfolk fra hospicer, palliationsafdelinger og kommuner.

27. september 2018

Kom til gratis Cobi Rehab temadag om smerter og søvn

15. november på CKV i Odense

Tilmelding er lukket. FULDT BOOKET!

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi i Odense og Cobi Academy er gået sammen om at arrangere en temadag omhandlende de svære opgaver, smerter og søvn. Temadagen afholdes på CKV i Odense.

På denne temadag underviser vi i vores nyeste viden indenfor smerter og kobler det med søvn og lejring. Vi fokuserer også på smerteminimering og giver værktøjer til at kunne vælge det hjælpemiddel, der tilgodeser en eventuel smerteproblematik. Samt bidrager med viden omkring kompleksiteterne i forbindelse med valg af løsninger. Og implementering af nye tiltag.
Dagen bliver en blanding af teori og praksis.

På temadagen belyser vi følgende emner:

 • Smerter og smerte-minimering
 • Søvnens betydning
 • Er smertestress målbar?
 • Er smerter målbare?
 • Kan effekten af hjælpemidler måles?
 • Kan hjælpemidler påvirke smerterne?
 • Coping
 • Prioritering


Temadag om de svære opgaver, smerter og søvn
15. november 2018 kl. 10-15.
Vi sørger for forplejning inkl. frokost.
Sted: CKV, Heden 11, 5000 Odense
Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig hos Mette Söderberg  mette@cobi.dk  / 4046 2522  med dit navn, profession og arbejdssted.
Deadline for tilmelding: 1. november 2018. Bemærk: tilmelding er bindende pga. begrænset antal pladser.

 

Oplægsholdere

Mette Söderberg – Ergoterapeut og konsulent i Cobi Rehab
Malene Alexandrowiz – Ergoterapeut og Head of Cobi Academy

Begge har årelang undervisningserfaring og mange års konsulent og ergoterapeutisk erfaring med ”de svære opgaver” med komplicerede smerteproblematikker.

 

Oplægsholdere

Mette Söderberg – Ergoterapeut og konsulent i Cobi Rehab
Malene Alexandrowiz – Ergoterapeut og Head of Cobi Academy

Begge har årelang undervisningserfaring og mange års konsulent og ergoterapeutisk erfaring med ”de svære opgaver” med komplicerede smerteproblematikker.

 

Tilmeld dig senest 1. november 2018. Begrænset antal pladser!

Vi glæder os til dagen!

Arrangører
Randi Stidsen og Dorthe Grønkjær fra CKV samt Malene Alexandrowiz og Mette Söderberg fra Cobi Rehab.

 

26. september 2018

Igen i år besøgte Cobi Rehab årets RehaCare messe i Düsseldorf.

RehaCare messen bød på mange inspirerende møder med vores nuværende og mulige nye distributører og samarbejdspartnere.

Desuden gode input til udvikling af kommende produkter.

 

 

 

 

 

19. september 2018

Undervisning og workshop på bariatrisk temadag på Sydvestjysk Sygehus (SVS)

 

Sydvestjysk Sygehus inviterede fornylig Malene Alexandrowiz til at deltage i en super spændende bariatrisk temadag med fokus på patienternes oplevelser, og hvordan SVS hele tiden bliver endnu bedre til at modtage, behandle, træne og udskrive bariatriske patienter.

 

Cobi Rehab var inviteret som det eneste firma, og Malene Alexandrowiz varetog workshoppen sammen med ergonomisk konsulent Bente Slivsgaard fra SVS.

Workshoppens tema var:
”Prøv SVS som bariatrisk patient. I XXL-Rehab Simulationsdragter.”

 

Derudover var der en udstilling af de hjælpemidler til bariatriske patienter, som SVS har indkøbt, heriblandt:

 

XXL-Rehab Minimaxx kørestol
XXL-Rehab Badetoiletstole inkl. butterflyarmlæn
XXL-Rehab Rollator King
XXL-Rehab Rollator Support
XXL-Rehab Stand Tall gangbord
XXL-Rehab Eclipse kørestole med hjælpemotor og forlængede armlæn

 

I september underviste Malene Alexandrowiz 2 steder i Norge.

 

Øvrebo Rehab havde sendt bud efter Malene for at blive undervist i Kelvin kørestolen og Cobi lejringspuder. Kursusdeltagerne i Tønsberg og Sandvika var meget glade for undervisningen og den nye viden, som Malene introducerede dem til.

 

28. august 2018

Kelvinkampagne: Fra brugt til nyt!

Kelvinstolen har rundet 15 år på det danske marked. Det skal fejres!

Nu kan en ”gammel” Kelvinstol udskiftes til den nyeste model, med en rabat på 12.000,- på selve stolen (uden tilbehør).

Vores konsulenter kommer gerne ud på depotet, ganske gratis.
Gennemgår Kelvin stole, så disse bliver opdateret og står klar til evt. Ny borger.

I løbet af de sidste 15 år er der sket forbedringer på Kelvinstolen:

 • Støddæmper systemet er forbedret
 • Forstærket ramme
 • Højde og vinkel justering af skubbehåndtag
 • Anden type fyld i pudeelementerne der sikrer en bedre aflastning og komfort
 • Desuden er det muligt at opgradere de nye stole med Aura hjælpemotor system
 • Transport beslag samt crash test

 

Kelvin kørestol med Aura hjælpemotor betjenes let med vippekontakt.
Fremadkørsel: tryk vippekontakt ned. (Øverste billede)
Ved bakning: tryk vippekontakt op. (Nederste billede)

Book et møde og lad os i fællesskab kigge på, om dette kunne være relevant for jer.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode frem til den 31. december 2018.

Ring allerede i dag 70 25 25 22

9. august 2018

14. juni 2018

European Seating Symposium, Dublin 2018

Fra 11.-15. juni deltog Mette Hornbæk Söderberg og Malene Alexandrowiz i undervisning på European Seating symposium i Dublin.
Herunder en meget spændende undervisningsdag med Mary Massery over temaet “Breathing and Sitting: more linked as you think”.

Læs mere om hvad de fik ud af symposiet her

5. juni 2018

Tusind tak til alle for besøget på Health & Rehab Scandinavia, og for den enorme tilslutning til vores 6 mini-seminarer.

På Health & Rehab Scandinavia 2018 i Bella Centret fremviste vi med stor glæde vores nye logo og nye visuelle identitet, som blev godt modtaget af vores besøgende.

På messen i Bella Centret lancerede vi flere nye produkter. Vi er taknemmelige for jeres input til de prototyper, vi fremviste. Vi vil arbejde videre med jeres tilbagemeldinger i de nye prototyper, og vi arbejder på, at Cobi Demens gyngestolen og XXL-Rehab Rise N Tilt kan bestilles til efteråret. Send os en mail hvis du ønsker at modtage informationer om vores nye produkter, så snart de er klar.

Cobi Demens gyngestol kan bestilles fra efteråret 2018
XXL-Rehab Rise N Tilt kan bestilles fra efteråret 2018
23. maj 2018

Engageret konsulent til Nordsjælland og Storkøbenhavn

Cobi Rehab – The Positioning Company, Kastrup

Er du klar til at sælge produkter, som gør en forskel? Og kan du se dig selv i en selvstændig stilling, hvor du gradvist bygger dit eget område op? Så er det måske dig, vi mangler i vores konsulentteam.

Velkommen til Cobi Rehab
Cobi Rehab har specialiseret sig i at forhandle og producere positioneringsudstyr af høj kvalitet til fysisk handicappede brugere med særlige behov. Vores organisation er opdelt geografisk med hovedkontor i Kastrup. Vi servicerer kommuner, hospitaler, institutioner og plejehjem over hele landet og har altid som mål at levere holdbare løsninger inden for en kort tidshorisont. Cobi Rehabs medarbejdere er erfarent faguddannet personale bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter og serviceteknikere. Vi er en spændende, travl og visionær arbejdsplads.

Din profil
Du kan være uddannet ergoterapeut, fysioterapeut eller komme med erfaring fra hjælpemiddelbranchen. Du har en god faglighed og interesse i mennesker. Du har erfaring med rådgivende konsulent- og salgsarbejde. Du er en teamplayer, samtidig med at du trives med at arbejde selvstændigt. Du har lyst til at udvide og opbygge egen kundeportefølje. Du trives med at besøge borgere, hvor du er med til at finde den gode løsning for dem. Du er bosiddende i Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Dine kompetencer
·       Du er serviceminded og har erfaring med konsulentarbejde ift. mennesker med særlige fysiske og psykiske behov.
·       Du har gerne erfaring med siddende/liggende positionering og kørestolstilpasning.
·       Du er udadvendt og energisk.
·       Du er en teamplayer, som samtidig er god til at arbejde selvstændigt.

Jobbeskrivelse

·       Udbygge og vedligeholde kundeemner.
·       Følge op på kundeemner efter kursusdage og udstillinger.
·       Deltage i salgsfremmende aktiviteter.
·       Opfylde opsatte mål og salgstal.
·       Deltage i og være synlig i forbindelse med planlægning og deltagelse i faglige kongresser og konferencer indenfor vores hovedområder.

Du kommer til at arbejde som ”satellit” og får ansvar for dit eget område i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Dine kunder er kommuner og hjælpemiddeldepoter, plejehjem og institutioner samt sygehuse og hospicer. Samtidig indgår du i tæt telefonisk dialog med dine kolleger, ledelsen og det øvrige Cobi-team. Stillingen er fuldtid med tiltrædelse 1. august 2018.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2018.
1. samtale afholdes den 26. juni 2018 og 2. samtale afholdes den 28. juni 2018.

Ansøgning sendes til Lisbet Gamborg på lisbet@cobi.dk og Jørn Holm på jorn@cobi.dk.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til adm. direktør Lisbet Gamborg på 70 25 25 22 eller konsulent Jørn Holm på 21 99 53 60.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Cobi Rehab er vi bevidste om vores sociale ansvar og opfylder kravene til Corporate Social Responsibility. Cobi Rehab er medlem af følgende organisationer: Dansk Rehab Gruppe, Dansk Standard, Hjælpemiddelinstituttet og Hjælpemiddelstyrelsen.

22. maj 2018

Cobi Rehab etablerer sig på det svenske marked

Med købet af den svenske virksomhed Uriform AB etablerer Cobi Rehab sig nu med eget salgsselskab i Sverige. Cobi Rehab har primo maj 2018 erhvervet 100% af aktierne i Uriform AB af familien Måård.

Uriform er en familievirksomhed beliggende i Stockholm og blev etableret i 1995 af Torbjörn Måård. Virksomheden er eksperter i at stabilisere og aflaste personer med funktionsnedsættelser ved hjælp at specialudviklede positioneringspuder og lejringsløsninger.

Gennem årene har Torbjörn Måård og medarbejderne opbygget en position på det svenske marked som en respekteret og anerkendt samarbejdspartner for kunderne inden for deres produkt- og kompetenceområde. Det skyldes ikke mindst en kompetent medarbejderstab, der med professionel rådgivning og sparring omkring produktanvendelse hjælper kunderne til at træffe den rigtige beslutning omkring produktvalg, så det giver størst mulig værdi for brugeren såvel som for plejepersonalet.

“Vi mener, at vi er den virksomhed i Danmark, der ved mest om positionering og lejring. Den viden skal omsættes til vækst”, siger Lisbet Gamborg Jørgensen, adm. dir i Cobi Rehab. “Der er et rigtig godt match mellem vores to virksomheder og med købet af Uriform, får vi nu mulighed for at hjælpe endnu flere immobile mennesker med livskvalitetsforbedrende positionerings- og lejringsløsninger.

Cobi Rehab har en omfattende og dyb produktportefølje inden for positionerings- og lejringsløsninger, som komplementerer meget fint til Uriform’s produktportefølje, og vi ser frem til at introducere vores produkter på det svenske marked med hjælp fra Uriform’s dygtige produktspecialister”, udtaler Lisbet Gamborg Jørgensen.

Læs mere om Uriform her www.tumle.uriform.se

Cobi Rehab søger Drifts- og udviklingschef.

Læs stillingsopslaget her.

Cobi Rehab udstiller på Health & Rehab Scandinavia 2018

Cobi Rehab viser nye produkter på Health & Rehab Scandinavia 2018

På messen i Bella Centret lancerer Cobi Rehab flere nye produkter. Her løfter vi sløret for to af flere markante nyheder: Cobi Demens gyngestol og XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol.

Cobi Demens gyngestol er en videreudvikling af VarioSwing kørestolen i kombination med Kelvin kørestolens polstring, og er specielt udviklet med hensyn til behovet for ekstra bevægelsesmuligheder – både fremover og bagover. Cobi Demens gyngestol har med andre ord en gyngestolsfunktion, som gør stolen anvendelig til brugere med perceptionsforstyrrelser, som gør at de vil rokke.

Stolen er velegnet til
– Brugere, der konstant glider ud af deres siddeposition kort tid efter de er placeret. Brugeren sidder dybt i et komfort sæde.
– Passive kørestolsbrugere, der ikke har noget bevægelsesmønster. Gyngefunktionen i kørestolen aktiveres hurtigt, og brugeren skal kun bruge ganske få kræfter for at få en fornemmelse af bevægelse, og herved opnå sansestimuli.
– Brugere med ukontrollerede muskelspændinger og motorisk uro. Kørestolens gyngefunktions giver mulighed for at mindske spændinger og medvirke til øget grad af bevægelsesmuligheder.

Anvendes med fordel til…
– Brugere med ufrivillige bevægelser såsom parkinson.
– Demens.
– Smertepatienter.
– Bevægelseshæmmede.
– Hjerneskadede.
– Neurologiske patienter.
– Sclerose patienter.
– Patienter med pareser.
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol er en kombinationsstol med indbygget hejs og tilt funktion. Det er verdens første badetoiletstol til bariatriske brugere, der i én bevægelse både kan hejse og tilte brugeren til den 30° hældning med ét tryk. Badetoiletstolen har en vægt kapacitet på 325 kg Safe Working Load.

Gør opgaverne nemmere og sikrere
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol giver bedre adgang for plejepersonalet i forhold til hygiejne, hud- og væv pleje. Sygepleje/påklædning af fødder kan, for plejepersonalets vedkommende, foregå i stående stilling, hvorved der opnås en ergonomisk forsvarlig arbejdsstilling. Stolen muliggør samtidig, at plejepersonalet og brugeren har øjenkontakt, hvilket giver langt bedre kommunikation.

Bedre og effektiv pleje
Denne badetoiletstol øger effektiviteten i plejen, fordi den gør det muligt for én person at udføre hele badeproceduren, samt en bred vifte af hverdagens hygiejneopgaver. Badetoiletstolens enkle funktioner resulterer i strømlinede rutiner, som giver optimering og sikkerhed af plejen i forhold til traditionelle badetoiletstole.

Denne badetoiletstol er designet til at give bariatriske brugere en behagelig og sikker badeoplevelse og kan med fordel også anvendes, hvor brugerens tilstand er dårlig med nedsat postural kontrol.

Forbedrer livskvaliteten
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol kan forbedre livskvaliteten for den bariatriske bruger, idet assisteret brusebadning og andre hygiejnerutiner bliver både en mere sikker og komfortabel, men også en mere værdig oplevelse.

Foto er desværre først tilgængeligt til messen.

 

Besøg os på stand C2-029 og hør mere om vores nye produkter.

Cobi Rehab bliver til
Cobi Rehab – The Positioning Company

I løbet af de sidste mange år har vi specialiseret os i positioneringsløsninger, der skaber livskvalitet for mennesker med demens og neurologiske skader, mennesker i palliative forløb samt bariatriske og geriatriske patienter. Disse områder stiller vi endnu mere skarpt på ved at introducere 5 patientkategorier.
Vores positioneringsløsninger er altid kundetilpassede og baseret på solid viden om brugen af produktet og effekten til at afhjælpe. Samt med vægt på værdighed og arbejdsmiljø, for både bruger og plejepersonale.

Med det nye navn skifter vi logo og får ny hjemmeside.

Vi bevarer vores fokus på høj faglighed, at have respekt for det enkelte individ og yde hurtig service.

Jeg accepterer brug af cookies til statistik. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse og til analyse formål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk