+45 7025 2522

Nyheder

9. august 2018

14. juni 2018

European Seating Symposium, Dublin 2018

Fra 11.-15. juni deltog Mette Hornbæk Söderberg og Malene Alexandrowiz i undervisning på European Seating symposium i Dublin.
Herunder en meget spændende undervisningsdag med Mary Massery over temaet “Breathing and Sitting: more linked as you think”.

Læs mere om hvad de fik ud af symposiet her

5. juni 2018

Tusind tak til alle for besøget på Health & Rehab Scandinavia, og for den enorme tilslutning til vores 6 mini-seminarer.

På Health & Rehab Scandinavia 2018 i Bella Centret fremviste vi med stor glæde vores nye logo og nye visuelle identitet, som blev godt modtaget af vores besøgende.

På messen i Bella Centret lancerede vi flere nye produkter. Vi er taknemmelige for jeres input til de prototyper, vi fremviste. Vi vil arbejde videre med jeres tilbagemeldinger i de nye prototyper, og vi arbejder på, at Cobi Demens gyngestolen og XXL-Rehab Rise N Tilt kan bestilles til efteråret. Send os en mail hvis du ønsker at modtage informationer om vores nye produkter, så snart de er klar.

Cobi Demens gyngestol kan bestilles fra efteråret 2018
XXL-Rehab Rise N Tilt kan bestilles fra efteråret 2018
23. maj 2018

Engageret konsulent til Nordsjælland og Storkøbenhavn

Cobi Rehab – The Positioning Company, Kastrup

Er du klar til at sælge produkter, som gør en forskel? Og kan du se dig selv i en selvstændig stilling, hvor du gradvist bygger dit eget område op? Så er det måske dig, vi mangler i vores konsulentteam.

Velkommen til Cobi Rehab
Cobi Rehab har specialiseret sig i at forhandle og producere positioneringsudstyr af høj kvalitet til fysisk handicappede brugere med særlige behov. Vores organisation er opdelt geografisk med hovedkontor i Kastrup. Vi servicerer kommuner, hospitaler, institutioner og plejehjem over hele landet og har altid som mål at levere holdbare løsninger inden for en kort tidshorisont. Cobi Rehabs medarbejdere er erfarent faguddannet personale bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter og serviceteknikere. Vi er en spændende, travl og visionær arbejdsplads.

Din profil
Du kan være uddannet ergoterapeut, fysioterapeut eller komme med erfaring fra hjælpemiddelbranchen. Du har en god faglighed og interesse i mennesker. Du har erfaring med rådgivende konsulent- og salgsarbejde. Du er en teamplayer, samtidig med at du trives med at arbejde selvstændigt. Du har lyst til at udvide og opbygge egen kundeportefølje. Du trives med at besøge borgere, hvor du er med til at finde den gode løsning for dem. Du er bosiddende i Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Dine kompetencer
·       Du er serviceminded og har erfaring med konsulentarbejde ift. mennesker med særlige fysiske og psykiske behov.
·       Du har gerne erfaring med siddende/liggende positionering og kørestolstilpasning.
·       Du er udadvendt og energisk.
·       Du er en teamplayer, som samtidig er god til at arbejde selvstændigt.

Jobbeskrivelse

·       Udbygge og vedligeholde kundeemner.
·       Følge op på kundeemner efter kursusdage og udstillinger.
·       Deltage i salgsfremmende aktiviteter.
·       Opfylde opsatte mål og salgstal.
·       Deltage i og være synlig i forbindelse med planlægning og deltagelse i faglige kongresser og konferencer indenfor vores hovedområder.

Du kommer til at arbejde som ”satellit” og får ansvar for dit eget område i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Dine kunder er kommuner og hjælpemiddeldepoter, plejehjem og institutioner samt sygehuse og hospicer. Samtidig indgår du i tæt telefonisk dialog med dine kolleger, ledelsen og det øvrige Cobi-team. Stillingen er fuldtid med tiltrædelse 1. august 2018.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2018.
1. samtale afholdes den 26. juni 2018 og 2. samtale afholdes den 28. juni 2018.

Ansøgning sendes til Lisbet Gamborg på lisbet@cobi.dk og Jørn Holm på jorn@cobi.dk.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til adm. direktør Lisbet Gamborg på 70 25 25 22 eller konsulent Jørn Holm på 21 99 53 60.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Cobi Rehab er vi bevidste om vores sociale ansvar og opfylder kravene til Corporate Social Responsibility. Cobi Rehab er medlem af følgende organisationer: Dansk Rehab Gruppe, Dansk Standard, Hjælpemiddelinstituttet og Hjælpemiddelstyrelsen.

22. maj 2018

Cobi Rehab etablerer sig på det svenske marked

Med købet af den svenske virksomhed Uriform AB etablerer Cobi Rehab sig nu med eget salgsselskab i Sverige. Cobi Rehab har primo maj 2018 erhvervet 100% af aktierne i Uriform AB af familien Måård.

Uriform er en familievirksomhed beliggende i Stockholm og blev etableret i 1995 af Torbjörn Måård. Virksomheden er eksperter i at stabilisere og aflaste personer med funktionsnedsættelser ved hjælp at specialudviklede positioneringspuder og lejringsløsninger.

Gennem årene har Torbjörn Måård og medarbejderne opbygget en position på det svenske marked som en respekteret og anerkendt samarbejdspartner for kunderne inden for deres produkt- og kompetenceområde. Det skyldes ikke mindst en kompetent medarbejderstab, der med professionel rådgivning og sparring omkring produktanvendelse hjælper kunderne til at træffe den rigtige beslutning omkring produktvalg, så det giver størst mulig værdi for brugeren såvel som for plejepersonalet.

“Vi mener, at vi er den virksomhed i Danmark, der ved mest om positionering og lejring. Den viden skal omsættes til vækst”, siger Lisbet Gamborg Jørgensen, adm. dir i Cobi Rehab. “Der er et rigtig godt match mellem vores to virksomheder og med købet af Uriform, får vi nu mulighed for at hjælpe endnu flere immobile mennesker med livskvalitetsforbedrende positionerings- og lejringsløsninger.

Cobi Rehab har en omfattende og dyb produktportefølje inden for positionerings- og lejringsløsninger, som komplementerer meget fint til Uriform’s produktportefølje, og vi ser frem til at introducere vores produkter på det svenske marked med hjælp fra Uriform’s dygtige produktspecialister”, udtaler Lisbet Gamborg Jørgensen.

Læs mere om Uriform her www.tumle.uriform.se

Cobi Rehab søger Drifts- og udviklingschef.

Læs stillingsopslaget her.

Cobi Rehab udstiller på Health & Rehab Scandinavia 2018

Cobi Rehab viser nye produkter på Health & Rehab Scandinavia 2018

På messen i Bella Centret lancerer Cobi Rehab flere nye produkter. Her løfter vi sløret for to af flere markante nyheder: Cobi Demens gyngestol og XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol.

Cobi Demens gyngestol er en videreudvikling af VarioSwing kørestolen i kombination med Kelvin kørestolens polstring, og er specielt udviklet med hensyn til behovet for ekstra bevægelsesmuligheder – både fremover og bagover. Cobi Demens gyngestol har med andre ord en gyngestolsfunktion, som gør stolen anvendelig til brugere med perceptionsforstyrrelser, som gør at de vil rokke.

Stolen er velegnet til
– Brugere, der konstant glider ud af deres siddeposition kort tid efter de er placeret. Brugeren sidder dybt i et komfort sæde.
– Passive kørestolsbrugere, der ikke har noget bevægelsesmønster. Gyngefunktionen i kørestolen aktiveres hurtigt, og brugeren skal kun bruge ganske få kræfter for at få en fornemmelse af bevægelse, og herved opnå sansestimuli.
– Brugere med ukontrollerede muskelspændinger og motorisk uro. Kørestolens gyngefunktions giver mulighed for at mindske spændinger og medvirke til øget grad af bevægelsesmuligheder.

Anvendes med fordel til…
– Brugere med ufrivillige bevægelser såsom parkinson.
– Demens.
– Smertepatienter.
– Bevægelseshæmmede.
– Hjerneskadede.
– Neurologiske patienter.
– Sclerose patienter.
– Patienter med pareser.
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol er en kombinationsstol med indbygget hejs og tilt funktion. Det er verdens første badetoiletstol til bariatriske brugere, der i én bevægelse både kan hejse og tilte brugeren til den 30° hældning med ét tryk. Badetoiletstolen har en vægt kapacitet på 325 kg Safe Working Load.

Gør opgaverne nemmere og sikrere
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol giver bedre adgang for plejepersonalet i forhold til hygiejne, hud- og væv pleje. Sygepleje/påklædning af fødder kan, for plejepersonalets vedkommende, foregå i stående stilling, hvorved der opnås en ergonomisk forsvarlig arbejdsstilling. Stolen muliggør samtidig, at plejepersonalet og brugeren har øjenkontakt, hvilket giver langt bedre kommunikation.

Bedre og effektiv pleje
Denne badetoiletstol øger effektiviteten i plejen, fordi den gør det muligt for én person at udføre hele badeproceduren, samt en bred vifte af hverdagens hygiejneopgaver. Badetoiletstolens enkle funktioner resulterer i strømlinede rutiner, som giver optimering og sikkerhed af plejen i forhold til traditionelle badetoiletstole.

Denne badetoiletstol er designet til at give bariatriske brugere en behagelig og sikker badeoplevelse og kan med fordel også anvendes, hvor brugerens tilstand er dårlig med nedsat postural kontrol.

Forbedrer livskvaliteten
XXL-Rehab Rise N Tilt badetoiletstol kan forbedre livskvaliteten for den bariatriske bruger, idet assisteret brusebadning og andre hygiejnerutiner bliver både en mere sikker og komfortabel, men også en mere værdig oplevelse.

Foto er desværre først tilgængeligt til messen.

 

Besøg os på stand C2-029 og hør mere om vores nye produkter.

Cobi Rehab bliver til
Cobi Rehab – The Positioning Company

I løbet af de sidste mange år har vi specialiseret os i positioneringsløsninger, der skaber livskvalitet for mennesker med demens og neurologiske skader, mennesker i palliative forløb samt bariatriske og geriatriske patienter. Disse områder stiller vi endnu mere skarpt på ved at introducere 5 patientkategorier.
Vores positioneringsløsninger er altid kundetilpassede og baseret på solid viden om brugen af produktet og effekten til at afhjælpe. Samt med vægt på værdighed og arbejdsmiljø, for både bruger og plejepersonale.

Med det nye navn skifter vi logo og får ny hjemmeside.

Vi bevarer vores fokus på høj faglighed, at have respekt for det enkelte individ og yde hurtig service.

Jeg accepterer brug af cookies til statistik. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse og til analyse formål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk