24-timers positionering – Vores virksomhedsprofil

24-timers lejring

I Cobi Rehab er vi specialiseret i 24-timers positionering til brugere inden for områderne: demens, neurologi, palliation, bariatri og geriatri.

Vores positioneringsløsninger er altid kundetilpassede og baseret på solid viden om brugen af produktet og effekten til at afhjælpe. I vores løsninger til 24-timers lejring vægtes også altid vægt på værdighed og arbejdsmiljø, for både bruger og plejepersonale.

Cobi Rehabs omdrejningspunkt er respekten for det enkelte individ. Innovation, proaktivitet, kvalitet og empati er vores grundlæggende byggesten og gældende i forhold til alt, hvad vi foretager os.

Cobi Rehab er både et handelsfirma, produktionsfirma og vidensfirma. Denne kombination gør, at vi imødekommer vores brugeres specifikke behov.

Vores salgsorganisation er opdelt geografisk, men planlægges centralt fra vores base i Kastrup. Herfra servicerer vi kommuner og plejehjem over hele landet og har altid for mål at levere holdbare løsninger inden for en kort tidshorisont. Cobi Rehab leverer både til det private og offentlige erhvervsliv i Danmark, Norden, Europa og Australien.

Cobi Rehabs medarbejdere er erfarent faguddannet personale, som løbende ajourføres med nyeste viden fra messer og kongresser i ind- og udland. Vi har ansat både ergoterapeuter, fysioterapeuter og serviceteknikere, der yder professionel rådgivning og sparring i positioneringsløsninger, så den rigtige beslutning omkring produktvalg kan træffes.

Cobi Academy

er vores eget undervisnings- og vidensdelingscenter, hvor vi tilbyder undervisning. Her kan du blive opdateret på den nyeste viden og de nyeste 24-timers positioneringsløsninger indenfor vores patientkategorier.

Hvem henvender undervisningen sig til?
Vores undervisning henvender sig til fysioterapeuter, ergoterapeuter, plejepersonale inden for hele sundhedssektoren og pædagoger på specialinstitutioner. Undervisningen varetages af Cobi Rehabs egne konsulenter, sammen med gæsteundervisere fra fx  uddannelsesinstitutioner og hospitaler.

Undervisningen foregår både in-house i vores eget undervisningslokale i Kastrup, på CSH Aarhus (Center for Syn og Hjælpemidler) og på CVK Odense (Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi) eller lokalt skræddersyet til specifikke behov.

Læs mere under menupunktet Cobi Academy | Temadage