Mød underviserne på Cobi Academy

Undervisning i lejring, bariatri, SI, søvnkvalitet, madrasvalg og meget mere. Book én af vores dygtige og erfarne ergoterapeuter. Vi underviser gratis i hele landet. Klik på billedet af den enkelte terapeut for at få kontaktinformationer og mere viden om spidskompetencer.

Vi skræddersyr undervisningen, så den passer præcis til jeres afdeling. Terapeuternes undervisning tager udgangspunkt i nyeste teori mikset med releveante og praksisnære øvelser.

Vi underviser også gratis afdelinger eller grupper af medarbejdere i vores egne undervisningslokaler i Kastrup. Læs mere om gratis undervisning hos Cobi Rehab.

Mette Söderberg undervisning i lejring

Mette Hornbæk Söderberg

Ergoterapeut og erfaren underviser.

Mette har erfaring fra sagsbehandlerjob, som VISO-konsulent i de komplicerede positioneringsopgaver og som arbejdsmiljøkonsulent.

Mette er medlem af Ergoterapeutforeningens Advisery Board på Hjælpemiddelområdet og ViTSi.

Lone Vestergaard undervisning i lejring

Pia Christensen

Fysioterapeut med mange års erfaring på hjælpemiddelområdet.

Pia har tidligere arbejdet som rådgivende fysioterapeut med speciale i manuelle kørestole herunder justering og tilpasning, siddestilling og produktafklaring.

Pia har som tidligere fysioterapeut på bosteder stor erfaring inden for bevægelseshæmmede og neurologi.

 

 

Kasper Feldt undervisning i lejring

Kasper Feldt Rasmussen

Ergoterapeut og erfaren underviser.

Kasper er uddannet ergoterapeut ved Københavns Professionshøjskole og har bred erfaring inden for neurologi.

Som ergoterapeut og konsulent har Kasper meget fokus på at møde borgeren, der hvor borgeren befinder sig. Han lægger vægt på inddragelse, nærvær og meningsfuldhed.

Kasper Feldt undervisning i lejring

Camilla Kastrupsen

Camilla er cand.scient fysioterapi og har bred erfaring inden for børneområdet som tidligere børnefysioterapeut på institutioner på Fyn og i København.

Camilla er altid optaget af at møde borger i øjenhøjde, at få bragt borgers egne ressourcer i spil og at finde de bedste hjælpemidler til den enkelte borger.