Samtykkeerklæring

En samtykkeerklæring er en tilladelse, du giver til Cobi Rehab. Med den tilladelse er det lovligt for os at sende dig salgs- og marketingmateriale.

Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver jeg samtykke til, at Cobi Rehab må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig nyhedsbreve og e-mails med tilbud, mv.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører. IT-leverandører som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Cobi Rehab må gemme disse indsamlede informationer. Disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger, som Cobi Rehab opbevarer om mig ved at rette direkte henvendelse til Cobi Rehab. Jeg er også bekendt med, at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet. Det kræver, at betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg til enhver tid, uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist. For at tilbagekalde samtykket helt eller delvist er jeg bekendt med, at jeg tilbagekalder samtykket ved at benytte afmeldingslinket i nyhedsbrevet.

E-mails med tilbud kan besvares med et “Nej tak til mere markedsføring”. 

Læs mere om samtykkeerklæring hos Forbrugerombudmanden.

Klik dig tilbage til forsiden her.

 

Samtykkeerklæring