Elise fik nyt livsindhold med en Kelvin kørestol

Elise er 61 år og bor på et botilbud på Sjælland.

Elise fik konstateret Sclerose i 1990. Et år senere var  hun kørestolsbruger. Hendes handicap har i de sidste mange år bevirket til, at hun ikke haft mulighed for at deltage i aktiviteter, på grund af voldsomme smerter. Smerterne gør, at hun maximalt kan sidde op i 2-3 timer dagligt. Ligeledes har smerterne også svækket Elises lyst til at komme ud af sengen.

I 2011 fik Elise bevilliget en Kelvin kørestol, som har haft en utrolig positiv indvirkning på hendes liv og ikke mindst smerterne. Elise har fået lysten tilbage og har nu mulighed for at være oppe i 6-7 timer dagligt. Hendes forlængede tid oppe har også hjulpet på de urinvejsinfektioner, som hun tidligere havde; dem ser hun sig nu stort set fri for.

 

Til stor glæde for Elise, kunne hun i sommeren 2011 for første gang i 8 år tage på sommerferie. En ferie hvor hun kunne solbade og uden problem kunne tilbringe op til 12-14 timer i Kelvin kørestolen. Sommeren 2012 skal hun tilbringe ferien i Jylland.

Elise er blevet medlem af en ”Tøsegruppe”. En gruppe bestående af 10 piger/damer, der alle er kørestolsbrugere. De mødes en gang om måneden og tager sammen på ture og udflugter.

Elise er meget taknemmelig for sin Kelvin kørestol, der har givet hende nye muligheder for at være social, trods svær sygdom. Selv kalder hun Kelvin kørestolen for sin ”sofacykel”.